Städa-.-

Haisan 😦

Just nu är jag faktiskt inte på humör för nånting… speciellt inte städa… Jag håller på att städa. Dammsuger just nu, eller inte nu, men höll på att dammsuga. Men jag hittade Kalaha under min stora, feta byrå! Hata hata hata!!! Städa är verkligen inte min grej! Det är så tråkigt och självklart ska det hända jobbiga och konstiga saker när jag städar! Nyss så tog jag ju fram det där dumma spelet. Och gissa vad som hände?? Jo visst, självklart så rulla några kulor ut på golvet! Jag plocka upp dem och ställde spelet på skrivbordet. Och då, jo då, skulle jag självklart flytta på tvättkorgen (hehe, kanske lite konstigt att jag har en tvättkorg i mitt rum, men annars ligger alla smutsiga kläder överallt^^) och på tvättkorgen så stog papperskorgen! Då välte papperskorgen ner spelet! Alla kulor hamnade på golvet då!! Gissa hur arg jag blev då! Aja, jag hittade rätt så många men det saknas 8 st kulor. Hehe.

Ha! Nu ser jag en under bokhyllan^^. Fast det är bara en :(. Så nu har jag ”bara” 7 st kvar att hitta… Hoppas jag inte råkar dammsuga upp nån. Skulle va synd eftersom att Milla och jag älskar att spela det spelet… Men nu hatar jag det. Aja, vill ni höra om min dag istället?? Vill inte dra ut min ilska på bloggen.

Idag har jag varit i skolan. Yippei, fredag^^. Mm…, i början av skoldagen så skulle vi som inte fick godkänt i steg 15 i svenska gå på en teater… Jag gick med RO och den nya tjejen Ella. Hon är jätte snäll. Fast vi känner inte varann så jätte bra än, men vi har ju varje fall sagt nåt till varandra^^. Aja, jag måste bara få säga att den teatern sög!! Men liksom det va 3 st personer i pjäsen… Och dem prata med alla som va där (asså, jag, RO och Ella gick med 7:orna dit). Fatta inte riktigt vad teatern handlade om. Det skulle varje fall föreställa nåt som Shake Spear hade skrivit. Den här teatern va en av dem sämsta jag sätt. Då blir det liksom, Shake Spear vs Den tatuerade mamman, haha vilken är sämst. Jo, den tatuerade mamman. Den va jätte dålig!! Aja, det va ett tag sen så det ska vi inte gå in på. Sen så har det varit så mycket annat. Jag har t.e.x. kommit på varför jag inte kunnat komma in på min användare på skolans hemsida… Haha, gissa vad det va?? Jo, jag hade nämligen råkat va så puckad att jag råkade skriva användarnamnet på lösen, och lösen på användarnamn. Haha, klantigt… Ne ni. Sen har RO sagt att jag har en benig rygg…haha. Jag blir irriterad på att jag inte kan sätta in msn gubbar som jag har på msn… Fy vad jag sätter mycket punkter idag. Yepp, jag är väldigt osäker på om jag ska sova över hos Denice imorrn. Vill men det känns liksom som att jag knappt vart hemma, gjort så mycket med kompisar och sånt annat liksom. Vill va där men ändå inte. Vill va hemma och mysa framför datan eller TV:n och titta på vänner eller nåt annat. Gossa med hundarna och mamsis och papsis. Vad tycker ni?? Ska jag åka till Denice imorrn eller ska jag ha en skön slapp dag hemma med moms and pups??^^

Haha, jag ska försöka få ihop Denice och Marcus^^. Dem passar, tro mig!^^

Puzz, kram och alltihopa!!<333

//Chasse:)

september 4, 2009. Städa-.-.

Kommentera

Be the first to comment!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback URI

<span>%d</span> bloggare gillar detta: